Lumiworld Business: uw gids naar een duurzamer, beter en veiliger energiebeleid

Sinds kort zit onze Luminus Business-blog in een nieuw kleedje. Voortaan bundelen we onze energietips, (sector)nieuws en diensten & oplossingen onder de pijlers “Bespaar op uw energie”, “Beveilig uw energie”, “Beheer uw energie” en “Tot uw dienst”. Zo maken we van deze blog uw eerste stop op weg naar een efficiënter en toekomstgericht energiebeheer. Dit zijn alvast onze vier engagementen om u via de nieuwe blog nog beter van dienst te kunnen zijn.

Optimaal verbruik, meer hernieuwbare energie

Een goed doordacht energieverbruik staat vandaag hoog op de agenda bij elk bedrijf. De goedkoopste energie is ongetwijfeld de energie die u niet verbruikt. Daarom stellen we u via deze blog regelmatig tips en de nieuwste diensten voor waarmee u uw energieverbruik beter kunt beheren. Daarnaast bekijken we samen met u de mogelijkheden om zelf op een duurzame manier energie te produceren als bedrijf, van windmolen tot zonnepaneel. Zo tekenen we samen met u een écht toekomstgericht energiebeleid uit.

Hoge kwaliteit, veilige installaties

Luminus deelt graag zijn expertise om uw netwerk te beveiligen en aan te passen aan de voortdurend veranderende reglementering. Het is belangrijk om het energieverbruik in uw bedrijf gecontroleerd te laten verlopen, want niet alleen de veiligheid van uw collega’s maar ook die van de machines staat op het spel.

U kunt rekenen op onze expertise voor de analyse, installatie en beveiliging van uw hoog- en laagspanningsinstallaties. Bovendien helpen we u ook uw elektriciteitsnet te beschermen tegen schommelingen van de spanning en de sterkte van het distributienet.

Controle over uw energie

Wilt u uw energiebudget tot in het detail opvolgen? Via deze blog leer je de verschillende opties kennen om voordeel halen uit de prijsevolutie op de energiemarkten, en ontdekt u hoe u geld kan verdienen door uw verbruik of energieproductie te vergroten of te beperken. Zo werkt u actief mee aan het energie-evenwicht in ons land, terwijl u zelf op elk moment de controle behoudt.

Steeds tot uw dienst

Onze toegewijde medewerkers analyseren samen met u uw behoeften en stellen u de beste geïntegreerde oplossingen voor. Van de accountmanagers tot de technici op het terrein, elke dag waken ze over de veiligheid en de kwaliteit van uw energievoorziening. En die expertise delen ze ook graag op deze blog. Zo bieden we u een efficiënte service, die tegelijk proactief en gepersonaliseerd is.

Bovendien stellen wij u graag ook de verschillende tools voor die we ontwikkelden om u nog beter van dienst te zijn. In uw persoonlijke online ‘Klantenzone’ kan u bijvoorbeeld via een beveiligde toegang op eender welk moment uw facturen en verbruik bekijken en tot in het kleinste detail analyseren. U kan er online aanvragen indienen voor bijvoorbeeld een verhuizing of terugbetaling. En via de automatische meldingen blijft u à la minute op de hoogte van prijsschommelingen of overmatig energieverbruik! Zo staan we 24 uur per dag tot uw dienst!

Home