Energie is belangrijker dan ooit voor elk bedrijf. Omdat uw energetische uitdagingen ook de onze zijn, werken we samen met u aan het optimaliseren van uw energiebeleid, als motor voor de groei van uw bedrijf.

Op de blog Lumiworld Business bundelen we onze energietips, (sector)nieuws en diensten & oplossingen onder de pijlers “beheren”, “besparen” en “beveiligen”. Zo maken we van deze blog uw eerste stop op weg naar een efficiënter en duurzamer energiebeheer.

Beheer uw energie

Uw energiebudget efficiënt beheren is even belangrijk als de stabiliteit van uw bevoorrading.
Hier vindt u inspirerende content om uw energieverbruik te optimaliseren en te beheren en om te begrijpen hoe u het best kunt profiteren van de marktschommelingen.

Meer lezen …

Bespaar uw energie

De goedkoopste energie is zonder twijfel de energie die u niet verbruikt!
Hier vindt u content, inspirerende getuigenissen en tips om uw verbruik zo goed mogelijk te optimaliseren, met name door de energie-efficiëntie van uw gebouwen en productieprocessen te verbeteren, maar ook door uw eigen groene energie te produceren.

Meer lezen …

Beveilig uw energie

Een kwalitatieve energievoorziening speelt ook een belangrijke rol bij energiebesparing. In dit hoofdstuk vindt u artikels van experts over oplossingen die de continuïteit van uw activiteiten en de veiligheid van uw werknemers kunnen verzekeren.

Meer lezen …

Tot uw dienst

In dit hoofdstuk vindt u alle informatie over trends, innovaties en nieuws uit de energiewereld en kunt u succesverhalen ontdekken over de energietransitie van bedrijven.

Meer lezen …