Onze groene oplossingen om bedrijven op weg te helpen naar een duurzame toekomst

Al jaren is duurzame ontwikkeling bij Luminus een prioriteit. Meer dan ooit worden we geconfronteerd met de gevolgen van de klimaatopwarming. Daarom blijven we extra investeren in de ontwikkeling van op maat gemaakte diensten om bedrijven te helpen bij hun energietransitie.

Een investering voor de toekomst

Ons ultieme doel is om de aarde leefbaar te houden zodat de toekomstige generaties in harmonie met hun omgeving kunnen leven.

Door tien keer meer groene energie te produceren dragen we bij tot een lagere CO2-uitstoot. Want in tegenstelling tot fossiele energie, die grote gevolgen heeft voor het milieu, is groene energie onuitputtelijk, milieuvriendelijk en lokaal te produceren. Schone energie wordt opgewekt uit zonnepanelen, windmolens, waterkrachtcentrales en biomassa, en is absoluut noodzakelijk voor een geslaagde energietransitie.

Hernieuwbare energie en energie-efficiëntie, onze prioriteit

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn steentje kan bijdragen om de gevolgen van de klimaatopwarming binnen de perken te houden. Ook u en uw bedrijf. Daarom hebben we besloten om massaal te investeren in hernieuwbare energie en energie-efficiëntie.

In de eerste plaats zetten we in op de uitbreiding van ons windmolenpark. Daarnaast zorgen we voor de ontwikkeling van integrale oplossingen en diensten die onze klanten op doeltreffende en duurzame wijze begeleiden bij hun energietransitie. Denk maar aan:

Technologische en innovatieve oplossingen voor je bedrijf

Met deze investeringen voor de toekomst willen we onze klanten ook innovatieve totaaloplossingen en energiediensten aanbieden waarmee ze kunnen beherenbesparen en beveiligen. Wat uw sector, de grootte van uw bedrijf of de locatie ook mag zijn, met onze oplossingen voor hernieuwbare energie draagt u bij aan de energietransitie én kunt u aanzienlijk besparen.

Luminus Energy Management App: een exclusief voordeel voor grote bedrijven en openbare instellingen

Voor nog meer bewegingsruimte hebben we een specifieke applicatie ontwikkeld die u een dubbel voordeel oplevert. Enerzijds kunt u de tendensen van de energiemarkt in real time opvolgen waardoor u kunt anticiperen op bepaalde prijswijzigingen. En anderzijds kunt u uw energieverbruik nauwkeurig opvolgen aan de hand van een grafiek. Dankzij deze gegevens kunnen we voor u energie-efficiënte oplossingen op maat bedenken.

Ontdek hier alle voordelen van de Luminus Energy Management app.

Geïnteresseerd in onze maatoplossingen? Ontdek onze diensten voor bedrijven of vraag een offerte via ons online formulier .