Luminus laat Florigrow bloeien

Kwekerij Florigrow is een moderne kwekerij met een uitgebreid assortiment perkplanten en kruiden. Het bedrijf zet in op innovatieve technieken en gespecialiseerde mensen, en opende in 2014 een geavanceerd serrecomplex. Al van bij de start rekent Florigrow voor de energiebevoorrading op Luminus als vaste partner.

Florigrow ontstond in 2013 toen twee ervaren familiebedrijven beslisten om voortaan de krachten te bundelen.  Het bedrijf is een nursery voor hoogwaardige kwaliteit perkplanten en biedt een uitgebreid assortiment variërend van Violen en Geraniums tot vaste planten en kruiden.

“Ons serrecomplex wordt voor twee derde verwarmd op aardgas”, vertelt mede-zaakvoerder Dave Vangenck. “Om de continuïteit en kwaliteit van onze productie te garanderen is een betrouwbare energiepartner dus onmisbaar. Luminus levert ons al jaren een fantastische service, zelfs al van voor het samengaan van beide familiebedrijven.”

Geen twijfels

“Enerzijds zijn we weliswaar honkvaste klanten, maar anderzijds hebben we in al de jaren dat we een beroep doen op Luminus nog nooit een aanleiding of twijfel gehad om van energiepartner te wisselen”, zegt Dave.

“Luminus benadert ons als klant op een persoonlijke wijze. Ze denken flexibel met ons mee om bijvoorbeeld de contractformule aan te passen indien nodig. Ook als we bij vragen contact opnemen met de klantendienst worden we snel en correct geholpen. Onze samenwerking verloopt dus perfect naar wens!”

Foto: v.l.n.r. eigenaars Florigrow Dave Vangenck, Peters Stefan en Mathieu Vangenck

>> Ontdek hier wat Luminus kan betekenen voor jouw bedrijf.